BREEAM-NL NIEUWBOUW

Gebouwen met een BREEAM-NL Nieuwbouw label onderscheiden zich door een betere kwaliteit, lagere operationele lasten, tevreden huurders en een beter financieel rendement.

Dankzij onze ruime ervaring met hoogwaardige BREEAM-certificeringen is uw duurzame project bij ons in veilige handen. Wij ondersteunen u op een pragmatische manier in het behalen van uw BREEAM-ambities, zoals:

Het BREEAM-certificeringstraject voor nieuwbouw en renovatie is gedetailleerd vastgelegd in een Beoordelingsrichtlijn uitgegeven door de Dutch Green Building Council. Samengevat stelt BREEAM-NL Nieuwbouw drie duurzame hoofdvragen, verdeeld over negen categorieën:

Elke categorie bevat een aantal eisen (=credits). Hoe meer credits zijn behaald, hoe hoger de totale BREEAM-score, die qua score varieert tussen de 1 en 5 sterren. BREEAM stelt strikte voorwaarden aan het bewijsmateriaal waarmee u moet aantonen dat u aan een credit voldoet. Onze BREEAM-adviseurs beheersen de BREEAM-materie als geen ander en helpen u feilloos op weg bij het opstellen van het vereiste bewijsmateriaal.

Meer weten over onze ervaringen met BREEAM-NL Nieuwbouw en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Lizette van Zuilen (06-8344 3363) of Ruud Sprock (06-1099 4694) van ons bureau.