Technical Due Diligence

Bij vastgoedtransacties bestaat de behoefte om een nauwkeurig beeld te krijgen over de technische staat van het object dat wordt aangeboden. Dat inzicht moet vertaald worden in financiële consequenties en risico’s. Ons ervaren TDD-team kan snel en flexibel acteren. Wij zijn in staat om zeer snel onze capaciteit op te schalen.

Wij stemmen af wat uw wensen zijn: slechts een indicatie van de technische staat? Of juist een gedetailleerd rapport met tussentijds een kort verslag waarin ‘red flags’ worden gesignaleerd. Welke keuze u ook maakt, u ontvangt van ons een document dat zich kenmerkt door een heldere stijl en een krachtige managementsamenvatting. U beschikt daarmee over accurate en kernachtige informatie die betrouwbare ondersteuning biedt bij uw verdere besluitvorming.

Zaken waaraan we tijdens een inspectie aandacht aan besteden zijn bijvoorbeeld:

Indien gewenst kunnen wij tegelijk een nulmeting uitvoeren over de duurzaamheid van het object. Deze meting bevat een overzicht van groene verbeterpunten die u mee kunt nemen in uw meerjarenonderhoudsplan (MJOP).

Meer weten over onze TDD-aanpak en wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Hans van Brakel (06-4139 9928) van ons bureau.