DAALSE KWINT

The Daalse Kwint will be renovated completely. The building is located in the center with direct access to highways and close to the station. The purpose for this renovation is the implementation of energy saving measures. It is expected to achieve the Post Construction Certificate during the first half of 2014.

On 9 February 2015 the BREEAM-NL Oplevercertificaat Very Good (***) was obtained.

If you also want to certify your new construction project, click on this link for more information: https://www.c2n.nl/en/services/sustainability/certifications/breeam-nl-new-construction/

Back to Projects

daalse-kwint_3daalse-kwint_2

Details

Project:
Daalse kwint
Location:
Utrecht
Customer:
DTZ Zadelhoff Property Management
Segment:
Offices
GFA:
approx. 19.000 sqm.
Services C2N:
BREEAM-NL Assessor