Nieuws

BOL.COM genomineerd voor BREEAM Awards 2017 – UK

Op dinsdag 7 maart 2017 wordt het jaarlijkse BREEAM Awards gala gehouden in het Marriott Hotel in London. Voor de categorie industriële gebouwen, staat het nieuwe distributiecentrum van BOL.COM in Waalwijk op de nominatie om de BREEAM Award uitgereikt te krijgen. C2N heeft voor het BREEAM certificeringstraject de rol vervuld van BREEAM-NL Assessor.

In totaal zijn acht Nederlandse projecten genomineerd voor deze Award. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van een casestudy. Daarbij wordt gelet op de BREEAM-score, de innovaties die zijn toegepast en de mogelijkheden voor opschaling. Op de avond van de uitreiking worden de winnaars bekendgemaakt. Annemarie van Doorn, directeur van de Dutch Green Building Council, beheerder van het
BREEAM-NL keurmerk: ‘Een bewijs dat de Nederlandse bouw- en vastgoedsector toonaangevende en innovatieve duurzame voorbeelden stelt. Daar mogen we trots op zijn’.

De uitreiking van de Internationale BREEAM Awards van vorig jaar was een groot succes voor Nederland. Het meest duurzame grote kantoor ter wereld, The Edge – Amsterdam, heeft toen de BREEAM Award 2016 in ontvangst mogen nemen.

Voor meer informatie over de BREEAM Awards 2017 in London, klik op link:http://www.breeam.com/awards

Overzicht

schermafbeelding-2017-02-01-om-14-56-20bol-com2-2