Nieuws

C2N zet met WELL de volgende stap in het verduurzamen van vastgoed

C2N heeft met het verkrijgen van een ’WELL Accredited Professional’ de volgende stap gezet in haar dienstverlening voor het creëren van duurzaam vastgoed. Waar BREEAM en LEED zich focussen op de effecten van vastgoed op het milieu, stelt WELL de gezondheid en welzijn van de gebruikers centraal.

We besteden 90% van onze tijd binnen op kantoor, op school of thuis. Dit heeft een groot effect op onze gezondheid en prestaties die we moeten leveren. De kwaliteit van lucht, water, licht en mentaal-welzijn zijn één van de thema’s waarvoor WELL oplossingen biedt. WELL rijkt, naast strategieën en standaarden voor de fysieke elementen van de omgeving, ook strategieën aan voor het gedragscomponent van de omgeving.

Zo introduceert WELL het zogeheten “Circadian Rhythm’. Dit concept kijkt naar het effect van licht op onze cyclus van slapen en wakker zijn. Verschillende frequenties van licht betekent dat onze ’interne klok’ zegt dat we alert moeten zijn of juist moeten rusten. WELL promoot een gezonde en actieve levensstijl door oplossingen aan te bieden die ons zowel bewust als onbewust betere keuzes laten maken. Met WELL kunt u de omgeving creëren waar de gebruiker gezonder eet, fitter is, beter slaapt, zich beter voelt en productiever is.

Wilt u met ons de volgende stap zetten in het verduurzamen van vastgoed, neem dan contact met ons op 085 – 273 7490.

Overzicht

well_logo