Nieuws

ING Headquarters Amsterdam – BREEAM-NL certificaat Outstanding

ING Headquarters heeft het BREEAM-NL Ontwerpcertificaat behaald met score Outstanding. C2N heeft voor dit project de rol vervuld van BREEAM-NL Expert.

OVG Real Estate en G&S Vastgoed ontwikkelen het nieuwe hoofdkantoor van ING aan de Frankemaheerd in Amsterdam-Zuidoost. Het huidige hoofdkantoor van ING, de Amsterdamse Poort ook wel bekend als het Zandkasteel, wordt getransformeerd in nauwe samenwerking met de Gemeente Amsterdam

ING heeft Benthem Crouwel Architects geselecteerd voor de nieuwbouw van haar internationale hoofdkantoor in Amsterdam-Zuidoost.

De keuze van ING voor een nieuw hoofdkantoor in Amsterdam-Zuidoost is bewust gemaakt. Amsterdam-Zuidoost is een locatie waar ING zich, tussen haar klanten, in het hart van de samenleving bevindt. Zoals ING eerder bekend maakte wordt de nieuwe huisvesting ontwikkeld in lijn met de ondernemersgeest van het bedrijf, waarbij duurzaamheid, innovatie en creativiteit hoog in het vaandel staan. Het wordt een werkomgeving die mensen stimuleert en inspireert, en de samenwerking tussen de medewerkers werkzaam in de verschillende ING kantoren in Amsterdam-Zuidoost verder zal vergemakkelijken.

Het nieuwe hoofdkantoor van ING wordt ontwikkeld in een campusstijl en gerealiseerd aan de Frankemaheerd. De huidige kantoorgebouwen worden vervangen door een energiezuinig, toekomstbestendig en technologisch intelligent kantoorgebouw.

 

Overzicht

schermafbeelding-2018-06-03-om-21-53-06schermafbeelding-2018-06-03-om-21-37-11