Nieuws

Lizette van Zuilen BREEAM Assessor of the Year 2019

De Britse BRE reikt tijdens het jaarlijkse BREEAM Awards gala prijzen uit in diverse categorieën. Naast verschillende gebouwen, kent BRE jaarlijks prijzen toe aan BREEAM Assessors die in het voorgaande jaar gemiddeld de hoogste BREEAM scores voor hun assessments hebben weten te behalen.

Dit jaar is Lizette van Zuilen van C2N “BREEAM Assessor of the Year 2019”. Ze nam de prijs op 4 maart in ontvangst tijdens een feestelijk evenement in het sjieke Hilton Bankside in Londen.

Tot de projecten die Lizette als BREEAM Assessor heeft beoordeeld behoren onder andere Newlogic III (The Tube) van ontwikkelaar Dokvast en het Bol.com fulfilment center. Newlogic III is door BRE daarnaast genomineerd voor een award in de categorie Commercial Projects – Design. Dit is een prestatie die een felicitatie aan Dokvast meer dan waard is en de BREEAM Award van Lizette extra cachet geeft.

Wij feliciteren Lizette van harte met haar BREEAM Award 2019. Het is voor C2N een extra stimulans om samen met onze opdrachtgevers een belangrijke bijdrage te blijven leveren aan toekomstbestendig duurzaam vastgoed.

Overzicht

fullsizeoutput_716