Nieuws

Ondertekening strategisch partnerschap C2N en WITTE

Het Duitse projectmanagementbureau WITTE Projektmanagement investeert in het Nederlandse C2N en treedt daarmee toe tot de Nederlandse vastgoedmarkt. De overeenkomst daarvoor is deze week ondertekend. Beide bureaus spelen hiermee in op de internationalisering in de branche en kunnen hierdoor nog beter voldoen aan de behoefte van hun opdrachtgevers.

C2N en WITTE werken al sinds 2009 samen. Met de investering van WITTE in de Nederlandse onderneming wordt de samenwerking naar een strategisch niveau getild. “Door deze investering versterken wij ons positie in het projectmanagement buiten Duitsland en kunnen wij onze opdrachtgevers ondersteunen met lokale expertise bij hun toetreding tot de Nederlandse markt. Vooral onze internationaal actieve opdrachtgevers verlangen – bij de toenemende globalisering – steeds meer dienstverlening met een lokaal netwerk”, legt Marco Witte uit, directeur-aandeelhouder van WITTE Projektmanagement.

“De samenwerking zorgt niet alleen voor nieuwe potentiële opdrachten. Met WITTE kunnen wij nieuwe en bestaande opdrachtgevers meer internationaal van dienst zijn. We kunnen hen uitgebreider adviseren omtrent marktcondities, technische richtlijnen, verschillen in het ontwerpproces en bouwrecht en grote projecten succesvol aansturen”, aldus Edwin van Eeckhoven, directeur-aandeelhouder van C2N.

Perscontact: E.A. van Eeckhoven, C2N B.V.
Tel.: +31 (0)85 273 7490, mobiel +31 654 994 777
e.vaneeckhoven@c2n.nl

 

 

 

Overzicht