Nieuws

WELL Accredited Professional (AP) – C2N

Een medewerkster van C2N, Indre Pazusyte, heeft onlangs de officiële status verworven van WELL Accredited Professional (AP) via het International Building Institute TM. Met het behalen van deze status valt Indre Pazusyte onder een groep van toonaangevende professionals, die zich inzetten voor de ondersteuning van de menselijke gezondheid en het welzijn in een gebouwde omgeving. C2N heeft met het verkrijgen van een ‘WELL Accredited Professional’ een uitbreiding bewerkstelligd in haar dienstverlening voor het creëren van duurzaam vastgoed.

De WELL Building Standard is de eerste bouwnorm die zich uitsluitend richt op de gezondheid en het welzijn van de mensen in gebouwen. WELL is een op bewijs en prestaties gebaseerd systeem voor het meten, certificeren en bewaken van functies die de menselijke gezondheid en het welzijn in de gebouwde omgeving beïnvloeden door lucht, water, voeding, licht, fitness, comfort en geest.

Waar BREEAM en LEED zich focussen op de effecten van vastgoed op het milieu, stelt WELL de gezondheid en welzijn van de gebruikers centraal.

 

 

 

Overzicht

well-ap_cmyk