Over C2N

C2N -opgericht in 2004- ondersteunt haar opdrachtgevers bij het verbeteren van de prestaties van vastgoed. Dat doen we middels een divers dienstenaanbod, verdeeld over drie kennisgebieden:

Tussen de kennisgebieden bestaat een natuurlijke interactie. Onze ervaring met duurzaam vastgoed in combinatie met onze ervaring met projectmanagement is een bewezen succesfactor voor een soepele certificering van duurzaam vastgoed. Een dergelijk traject vereist namelijk een efficiënte coördinatie van de werkzaamheden van partijen die erbij betrokken zijn, soms over een periode van jaren.

Managementvaardigheden zijn ook van belang bij TDD’s. Die vereisen een strakke planning, een ingespeeld team experts en een ervaren projectleider die de bevindingen van het TDD-team in korte tijd stroomlijnt tot een samenhangend en betrouwbaar advies.

De praktijkkennis die we tijdens TDD’s opdoen over levensduur, kosten voor onderhoud en vervanging van bouw- en installatiedelen komt uitstekend van pas bij het maken van best-practice materiaalkeuzes bij de projecten waarbij we als duurzaamheidsadviseur c.q. als projectmanager zijn betrokken. Hetzelfde geldt voor onze kennis over duurzaam vastgoed die we meenemen in onze TDD’s en projectmanagement-opdrachten.

Tot onze opdrachtgevers behoren vastgoedeigenaren, institutionele beleggers, overheden, asset managers, ontwikkelaars, bouwers, ingenieursbureaus en eindgebruikers. We zijn actief in de profit en non-profit sector en gewend te acteren in een internationale omgeving.