Kernwaarden C2N

Onze kernwaarden zijn leidend voor de cultuur van C2N:

Gedrevenheid. We halen het beste uit onszelf om een betrouwbaar advies met toekomstwaarde te geven. We begrijpen dat de dynamiek van de markt van ons snelheid en aanpassingsvermogen verlangt. We handelen daarom snel, zijn initiatiefrijk, oplossingsgericht, flexibel waar het kan en gestructureerd waar het moet. We bezitten de durf om onbekend terrein te betreden als dat noodzakelijk is.

Relatiegerichtheid. Een goede en open verstandhouding is essentieel voor de samenwerking met onze opdrachtgevers en andere belanghebbenden. We zijn onbevooroordeeld, hoffelijk en discrimineren op geen enkele wijze. We werken respectvol samen met de mensen die anders zijn dan wijzelf. We willen van ze leren en het wederzijds begrip vergroten.

Integriteit. We zijn onafhankelijk, eerlijk, transparant en respecteren de wet. We hebben geen geheime agenda. De gerechtigde belangen van onze opdrachtgevers, medewerkers en overige belanghebbenden staan centraal.

Professionaliteit. We adviseren met de nodige ervaring en kennis van zaken. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied.